Share
hero
one-column

WaaS – työympäristö jatkuvasti päivittyvänä palveluna

Työskentelytavat ja johtamiskulttuuri muuttuvat nopeammin kuin koskaan. Monen työntekijän mielestä on itsestään selvää, että työnantaja suhtautuu työskentelyaikaan ja -paikkaan joustavasti. Muuttuvat työskentelytavat ja työntekijöiden tarpeet edellyttävät myös työympäristön jatkuvaa uudistamista.

Käyttäjälähtöinen työympäristö mukautuu tarpeiden mukaan

Onko sinun yrityksessäsi työympäristö kunnossa? Vastaavatko eri tilat ja ympäristöt käyttötarpeita, viihdytäänkö niissä ja miten usein niitä käytetään? Oletko miettinyt, ovatko omat työpisteet työntekijöille yhä välttämättömiä?

Toimitilat on perinteisesti suunniteltu kestämään viisi tai seitsemän vuotta. Nykyisen muutostahdin vuoksi on kuitenkin mahdotonta tietää, koska ja miten oman organisaation tilanne, henkilöstön määrä ja työn tekemisen tavat muuttuvat.

Martelan Workplace as a Service -palvelun avulla varmistat, että yrityksesi työympäristö on aina parhaimmillaan.

Esimerkkipaketteja

PodBooth WaaS-palveluna
esimerkiksi = 184 €/kk

PodBooth toimitettuna ja asennettuna

Reaaliaikainen käytön ja käyttöasteen seuranta

Joustava optimointi- ja kiertotalousmalli

50 käyttäjän työympäristö WaaS-palveluna
esimerkiksi = 43 €/Käyttäjä/kk

Kalusteet toimitettuna ja asennettuna

Käyttäjäkokemuksen ja käyttöasteen seuranta vuosittain

Joustava optimointi- ja kiertotalousmalli

Katso Case Enfo -video

Katso webinaaritallenne: Työympäristö palveluna

Tervetuloa ja webinaarin avaus
Tarmo Laaksonen, Martela

Optimoitu työympäristö palveluna mukautuu muutoksiin
Eerikki Mikkola, Martela

Miten Enfo toteutti työympäristömuutoksen Martelan WaaS-palveluna
Tarmo Laaksonen & Miisa Helenius

Yhteenveto ja webinaarin päätös

Webinaaritallenteen kesto on noin 60 minuuttia

one-column-2

Neljä hyvää syytä käyttää Workplace as a Service -palvelua:

 

Työhyvinvointi ja työntekijäkokemus paranevat.

Työ- ja johtamiskulttuuri uudistuvat.

Työn tuottavuus ja työntekijöiden innovaatiokyky kasvaa.

Budjetointi helpottuu – kokonaiskustannukset ovat ennakoitavissa ja hallittavissa.

Otsikko
three-column
ebook

Tilaa maksuton eBook ja opi työympäristön kehittämisestä lisää

Martelan asiantuntijat ovat kirjoittaneet inspiraatio-oppaan, josta löytyy lukuisia vinkkejä käyttäjälähtöisen työympäristön kehittämiseen, tietoa työympäristöpalvelun hyödyistä ja esimerkkilaskelmia kuukausipaketeista.

Täytä yhteystietosi, niin saat eBookin sähköpostiisi.

Tapahtumatila Urban Lab taipuu moneksi
Martelan palvelumallin ansiosta

LUE CASE URBAN LAB
sectional-1

Työympäristö, joka on aina parhaimmillaan

Martelan Workplace as a Service (WaaS) -palvelun avulla yrityksesi saa päivittyviin tarpeisiinsa sopivan työympäristön. Teemme suunnitelmat yhdessä yrityksesi edustajan kanssa, ja WaaS-tiimimme vastaa työympäristön toteutuksesta ja sen jatkuvasta optimoinnista.

Martelan Workplace as a Service -palvelumallin ansiosta sinun ei enää tarvitse pohtia tai arvailla tulevien vuosien työympäristötarpeita. WaaS palveluna takaa, että yrityksesi saa yksittäisten kalusteiden sijaan koko toimiston elinkaaren kattavan, muutoksiin mukautuvan ratkaisun.

Takaamme, että yrityksesi saa houkuttelevan ja käyttäjälähtöisen työympäristön, josta löytyy juuri oikeanlaiset tilat keskittymistä vaativalle työlle, tiimityölle, rentoutumiselle, kohtaamisille ja kokouksille.

Kun työntekijät viihtyvät, työhyvinvointi paranee ja luovuus lisääntyy. Kaikki tämä heijastuu työn tuottavuuteen. Henkilöstön tarpeet huomioiva yritys on myös houkutteleva työnantaja.

WaaS sopii erityisen hyvin yrityksille, jotka ovat siirtymässä uuteen työtapaan ja monitilaympäristöön. Palvelu soveltuu myös moderniin coworking-tilaan, jossa työskentelee monen eri yrityksen työntekijöitä.

WaaS huolehtii tiloista, kalusteista ja ihmisistä – toimiston koko elinkaaren ajan.

sectional-2

Toimitilojen optimointi säästää rahaa

WaaS-palvelu toteutetaan aina asiakkaan tarpeisiin sovitettuna ratkaisuna. Pakettiin voi valita:

  • tilojen käyttöasteen ja käyttökokemuksen mittaamisen
  • työympäristön suunnittelun ja optimoinnin
  • kalusteet ja sisustusratkaisut
  • muutostöiden toteuttamisen
  • työtapojen kehittämisen, joka tehdään yhdessä yrityksen henkilöstön kanssa.

WaaS-palvelun pariin pääsee helposti. Jo henkilöstön käyttökokemuksen ja tilojen käyttöasteen mittaamisen avulla pystymme kehittämään työympäristöä henkilöstön tarpeita vastaavaksi. Yrityksen tilojen huolellinen suunnittelu ja optimointi vähentää tilantarvetta, ja se näkyy vuokra-, ylläpito- ja huoltokuluissa. WaaS-palvelu poistaa omistamisen riskin – siksi se sopii erinomaisesti edelläkävijäyrityksille, jotka pyrkivät välttämään turhia hankintoja.

recycle

Waste Nothing – WaaS on vastalause kertakäyttökulttuurille

Martela noudattaa kaikessa toiminnassaan Waste Nothing -periaatetta ja pyrkii näin omalta osaltaan minimoimaan ympäristökuormitusta. Hyväkuntoiset kalusteet myydään Martela Outlet -myymälän tai verkkokaupan kautta ja osa kalusteista huolletaan ja/tai verhoillaan uudelleen ennen myyntiä. Tiensä päähän tulleet kalusteet hyödynnetään energiantuotannossa tai uusioraaka-aineena.

WaaS mukautuu muutokseen

Nopeasti muuttuvassa maailmassa on lähes mahdotonta tietää, miten oman organisaation tilanne, henkilöstön määrä ja työn tekemisen tavat tulevat lähivuosina, tai jopa lähikuukausina, muuttumaan. Workplace as a Service -palvelu on suunniteltu vastaamaan muutoksen tuomiin haasteisiin siten, että yritys voi jättää työtilojen optimoinnin täysin Martelan vastuulle. Näin työympäristö on aina parhaimmillaan.

WaaS-palvelusta maksetaan kerran kuukaudessa, ja yritys maksaa vain siitä, mitä se aidosti tarvitsee. Tämä helpottaa budjetointia ja kulujen hallintaa.

sectional-3
sectional-4
ContactUs