Share
hero
one-column

Käyttäjälähtöinen työympäristö mukautuu tarpeiden mukaan

Johtamiskulttuuri on murroksessa, ja osallistava johtaminen yleistyy. Samalla myös henkilöstön työtavat uudistuvat. Useimpien mielestä on jo itsestäänselvää, että työnantaja suhtautuu joustavasti työskentelyaikaan ja -paikkaan. Muuttuneet työskentelytavat ja tarpeet edellyttävät myös työympäristön uudistamista.

Unohda projektimuotoiset, massiiviset ja hitaat tilahankkeet

Miten sinun yrityksesi työympäristö toimii – vastaavatko eri tilat ja ympäristöt käyttötarpeita, viihdytäänkö niissä ja miten usein niitä käytetään? Ehkä omat työpisteet eivät ole välttämättömiä? Toimitilat on perinteisesti suunniteltu kestämään esimerkiksi viisi tai seitsemän vuotta. Tämän päivän muutostahdilla on kuitenkin mahdotonta tietää, koska ja miten oman organisaation tilanne, henkilöstön määrä ja työn tekemisen tavat muuttuvat.

Työympäristön kehittämisessä on varmistettava, että fyysinen ja digitaalinen ympäristö tukee työkulttuuria ja sen vaatimuksia. Tähän tarpeeseen vastaa Martelan Workplace as a Service -palvelu, joka huolehtii työympäristön jatkuvasta optimoinnista!


Tutustu alla Martelan WaaS-palveluun ja sen hyötyihin.

one-column-2

4 hyvää syytä käyttää Workplace as a Service -palvelua:


Työhyvinvointi paranee

Työ- ja johtamiskulttuuri uudistuu

Työn tuottavuus ja innovaatiokyky kasvaa

Kokonaiskustannukset laskevat

one-column

Kysely:
Kerro, miten tärkeinä pidät seuraavia tavoitteita omassa työssäsi?

Vastaa nopeaan kyselyymme, niin saat eBookin ”Opas käyttäjälähtöisen työympäristön kehittämiseen" sähköpostiisi! Kerro miten tärkeitä yrityksesi toiminnan eri alueet ovat siirtämällä palloja asteikolla 1-4, jossa 1 on vähemmän tärkeä ja 4 erittäin tärkeä.

Ps. Vastauksesi ja lomakkeeseen täytettävät tiedot auttavat meitä tarjoamaan juuri sinua hyödyttävää viestintää.

one-column

Työhyvinvointi kasvaa

1

Työ- ja johtamiskulttuuri uudistuu

1

Työn tuottavuus ja innovaatiokyky kasvaa

1

Kokonaiskustannukset laskevat

1

Otsikko

Työympäristö, joka on aina parhaimmillaan

three-column
sectional-1

Tilaa toimiva työympäristö! Martelan uusi Workplace as a Service (Waas) on jatkuva palvelu, jonka puitteissa kehitämme yrityksesi tarpeisiin vastaavaa työympäristöä, yhteistuumin teidän kanssanne. Martelan tiimi vastaa myös työympäristön toteutuksesta ja sen jatkuvasta optimoinnista.

Martelan Workplace as a Service -palvelumallin ansiosta yrityksesi ei tarvitse arvailla tulevien vuosien tarpeita. Kun tilaatte meiltä työympäristön palveluna, saatte yksittäisten kalusteiden sijaan koko toimiston elinkaaren kattavan kokonaisratkaisun, joka pitää jatkuvaa huolta tiloista, kalusteista – ja ihmisistä!

Me suunnittelemme yrityksellesi houkuttelevan ja käyttäjälähtöisen työympäristön, josta löytyy juuri oikeanlaiset tilat keskittymistä vaativalle työlle, tiimityölle, rentoutumiselle ja kohtaamisille.

Kun henkilöstösi viihtyy, työhyvinvointi paranee, luovuus lisääntyy ja työn tuottavuus kasvaa. Henkilöstön tarpeet huomioiva yritys houkuttelee lisäksi parhaat tekijät töihin, ja myös kannattavuus lisääntyy.

sectional-2

Toimitilojen optimointi tuo säästöjä

WaaS-palvelu toteutetaan aina asiakkaiden tarpeisiin räätälöitynä ratkaisuna. Kokonaispakettiin voi esimerkiksi sisältyä:

  • jatkuva tilojen käytön ja käyttökokemuksen mittaaminen,
  • työympäristön suunnittelu ja optimointi,
  • kalusteet ja sisustusratkaisut,
  • muutosten toteuttaminen ja
  • työtapojen kehittäminen yhdessä henkilöstön kanssa.

WaaSin kanssa voi lähteä liikkeelle myös pienemmällä kokonaisuudella. Jo pelkän henkilöstön käyttökokemuksen ja tilojen käyttöasteen mittaaminen tuo arvokasta tietoa! Tietojen pohjalta voimme tarvittaessa kehittää työympäristöä kaikkien tarpeita vastaavaksi. Usein yrityksen tilojen huolellinen suunnittelu ja optimointi myös vähentää tilantarvetta, mikä tuo säästöjä vuokra-, ylläpito- ja huoltokuluissa. Lisäksi WaaS-palvelu poistaa omistamisen riskin.

Ei haittaa, vaikka henkilöstönne määrä ja työtavat tasaisin väliajoin muuttuisivatkin. WaaSin ansiosta maksatte vain siitä, mitä aidosti tarvitsette. Ja työympäristönne vastaa aina ajankohtaisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin!

PS. Otamme myös ympäristön huomioon. WaaS-palvelumalli noudattaa Waste Nothing -periaatetta: esimerkiksi kalusteita ei itsetarkoituksellisesti vaihdeta. Ja jos kaikille kalusteille ei löydy käyttötarkoitusta, ne saadaan joustavasti uuteen käyttöön esimerkiksi Martelan Outletin kautta.

sectional-3
sectional-4

Haluatko kuulla lisää?

Workplace as a Service -mallin kautta yrityksesi saa aidosti käyttäjälähtöisen työympäristön, jatkuvana palveluna.

Haemme nyt yrityksiä, jotka haluavat toimia suunnannäyttäjinä!
Kun yrityksesi tilaa WaaS-palvelun ensimmäisten joukossa, saatte lisäjulkisuutta referenssien, lehdistötiedotteiden ja somejulkaisujen muodossa.

Ole edelläkävijä ja pyydä asiantuntijamme käymään!

ContactUs