Share
hero
one-column
one-column-2
Otsikko

Vanhat kalusteet kierrätykseen -50% kampanja-alennuksella vuoden loppuun saakka!

Noudamme tarpeettomat kalusteet kierrätykseen puoleen hintaan 31.12.2019 saakka uusien kalusteiden toimituksen yhteydessä samasta toimitusosoitteesta. Kierrätys tehdään lukumääräisesti samalle määrälle kalusteita kuin mitä uusi tilaus sisältää. Tarjous on voimassa 31.12.2019 saakka ja koskee uusia 31.10.-31.12. välillä tehtyjä tilauksia. Kampanja ei koske Martela Outlet -tuotteita.

Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä!

Jos muutto on ajankohtainen, hoidamme mielellämme myös sen puolestasi. Pyydä täältä tarjous!

Haluatko kuulla lisää? Soita 010 345 7000 tai lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@martela.fi.

three-column
sectional-1
sectional-2

Vastuullista kierrättämistä

Martela noudattaa kaikessa toiminnassaan Waste Nothing -periaatetta, jonka tavoitteena on minimoida ympäristökuormitus ja mahdollistaa käytettyjen kalusteiden kierrätys paikallisesti. Suomessa päätyy vuosittain 100 000 tonnia kalusteita jätteeksi, vaikka tutkimusten mukaan 70-80 prosenttia olisi kierrätettävissä.

Vuonna 2018 kierrätyspalvelumme otti vastaan yli 2,7 miljoonaa kiloa käytettyjä kalusteita ja noin 20 000 kalustetta löysi uuden käyttäjän. Hyväkuntoiset kalusteet myydään suoraan eteenpäin Martela Outlet -myymälöiden ja verkkokaupan kautta, osa huolletaan ja verhoillaan uudelleen ennen myyntiä. Loput kalusteet hyödynnetään energiantuotannossa tai uusioraaka-aineena.

Kierrätystoiminta edistää myös Martelan asiakasyritysten vastuullisuutta vähentämällä ympäristökuormitusta. Lisäksi kierrätyspalvelu säästää aikaa, pienentää kalusteiden varastointikuluja ja poistaa korkeat kaatopaikkamaksut. Kalustekunnostus- ja huoltopalvelumme lisää kalusteiden käyttöikää ja ennaltaehkäisee uusien tuotteiden valmistamisen aiheuttamia ympäristövaikutuksia.

Hyödynnä kampanjatarjous!

sectional-3
sectional-4
ContactUs