Share

Tervetuloa Martelan Visionaries of work -sivulle! Täällä pääset tutustumaan edelläkävijöiden näkemyksiin työkulttuurin kehittämisestä.

Ajankohtaisissa aiheissa peilataan työn kehittämistä nyt ja tulevaisuudessa. Näkemyksiään jakavat johtajat, joille työympäristö on strategian jalkautuksen työkalu sekä työympäristökehittämisen asiantuntijat, jotka suunnittelevat joustavia, käyttäjälähtöisiä työympäristöjä. Parhaat työympäristöt parantavat työntekijäkokemusta, tehokkuutta ja innovointikykyä sekä laskevat kustannuksia.

Optimoitu työympäristö mukautuu tarpeisiin

Työtavat ja työkulttuuri muuttuvat nopeammin kuin koskaan. Työympäristö onkin yhä vahvemmin dynaaminen johtamisen väline: työympäristöllä voidaan ohjata organisaatiota kohti tavoiteltua muutossuuntaa. Elinkaariajattelu on kertaluonteisen projektin vastakohta – se auttaa laventamaan huomiota vain suunnitteluvaiheeseen keskittyvistä päätöksistä työympäristön jatkuvaan kehittämiseen.

Inspiroivia lukuhetkiä!

Lue Tulevaisuuden työympäristö -whitepaper.

Whitepaperissa käsitellään mm. millainen on optimaalinen työympäristö, miten data ja mittaaminen auttavat kehitystyössä, miten työympäristö voi toimia johtamisen välineenä ja mitä hyötyjä elinkaariajattelu tuo yritykselle.

Tutustu tuoreimpiin blogiartikkeleihimme

Bloggaajina Eeva Terävä, Head of Workplace Development, Martela, Kati Tammilehto, COO PwC Suomi sekä Mikko Mäkelä, VP Innovation to market, Martela.

Muutosjohtamista eri aaltopituuksilla

Monitilatoimistoja koskeva keskustelu käy kuumana. Törmään työympäristömuutosten konsultin työssäni jatkuvasti tämän suoranaisen hypetyksen kääntöpuoleen eli pelkoon..
Lue lisää »

Toimitilojen kehittäminen on jatkuva prosessi

Työympäristöön liittyvät päätökset tulee tehdä liiketoimintaperusteisesti. Kun toimitiloja muokataan liiketoiminnan muuttuvien tarpeiden mukaan, tarkoittaa tämä...
Lue lisää »

Henkilöstön hyvinvointi on vasta puoli voittoa

Työympäristöä ajatellaan perinteisesti työn suorittamisen paikkana, mutta henkilöstön viihtyvyys ja hyvinvointi ovat yhä vakiintuneempia arvoja toimistoja suunniteltaessa.
Lue lisää »

Yhteydenotto

Haluatko tietää lisää työympäristön ja -kulttuurin kehittämisestä ja keskustella asiantuntijoidemme kanssa? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.